Detoxifierea cu miere

Un subiect mult discutat, cu pareri pro si contra, este cel al detoxifierii organismului.

Mediul in care traim, impregnat cu substante toxice, alimentele pe care le consumam, dar chiar si corpul nostru produc multe toxine, care se acumuleaza in organism, afectandu-ne starea generala de sanatate.

Un trup sanatos elimina in mod natural aceste toxine, dar stresul din fiecare zi, inaintarea in varsta, sedentarismul, alimentatia incorecta, medicamentele etc sunt doar cativa factori care incetinesc procesul normal, favorizand acumularea lor in organism.

M-am gandit sa va prezint doua retete naturiste care, alaturi de un regim alimentar bazat pe lichide si cruditati, ne-ar putea ajuta in acest sens. Si, deloc de neglijat este si faptul ca, se pot prepara acasa, fara mare dificultate.

  • Punem 500ml de apa la fiert. Cand da in clocot, adaugam un sfert de cana de suc de lamaie , o lingurita de ghimbir ras si, dupa ce se raceste, o lingurita de miere.  Aceasta bautura se poate consuma dimineata, pe stomacul gol, dar si in timpul zilei.
  • Se amesteca o lingurita de miere cu o lingura de suc proaspat de lamaie si o lingura otet de mere. Deasupra se toarna o cana de apa calda.Daca sucul de lamaie si mierea sunt bune pentru curatirea colonului, otetul de mere este benefic in procesul de digestie.

Sper sa va fie de folos si sa auzim numai de bine!

This entry was posted in "Sanatate"... de la albine, Diverse and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.